home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Multikulturalizmus és nemzeti sokszínűség Vajdaságban
Pannon RTV
2021.01.14.
LXXVI. évf. 2. szám
Multikulturalizmus és nemzeti sokszínűség Vajdaságban

Kiosztották az elismeréseket a Multikulturalizmus és nemzeti sokszínűség Vajdaságban pályázat nyerteseinek. A felhíváson, amelyet a tartományi oktatási titkárság hirdetett meg, vajdasági középiskolák vehettek részt kisfilmekkel.

A bizottság az Adai Műszaki Iskola, az ópázovai Vuk Karadžić Közgazdasági-Kereskedelmi Középiskola, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, valamint a verbászi Július 4-e Szakközépiskola diákjainak kisfilmjeit díjazta.

Az előző években a tartományi oktatási titkárság vetélkedőt szervezett Mennyire ismerjük egymást? címmel, majd táboroztak is a legsikeresebb csapatok. A járványügyi helyzet miatt az idén ez elmaradt, helyette írták ki a pályázatot, melyet a tartományi oktatási titkárság az újvidéki Kulturanova egyesülettel valósított meg.

A nyertes alkotások megtekinthetők a titkárság honlapján.

Fotó: Pannon RTV / Juhász Géza

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..