home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Műkörömdivat
Rencsényi Elvira
2014.04.02.
LXIX. évf. 14. szám
Műkörömdivat

Kezünket mindennap erős igénybevételnek tesszük ki, hiszen nagyon sokféle feladatot végzünk vele. Mivel fontos eszköze az önkifejezésnek is, így beszélgetés, tárgyalás, előadás közben gyakran kerül a figyelem központjába, ezért nagyon fontos, hogy mindig ápolt legyen. Egy kis törődéssel szembetűnő eredmény érhető el — mondja Bús Zsuzsanna szabadkai manikűrös és műkörömépítő.

Kezünk rendszeres krémezése reggel, este és kézmosás után a szokásunkká kell, hogy váljon. Bármilyen hosszú is a körmünk, akár lakozzuk, akár nem, fontos, hogy mindig ápolt hatást keltsen. A kézkrém használatakor helyezzünk különösen nagy hangsúlyt a körömágyra. A köröm körülbelül 2 mm-t nő havonta, és nagyjából hat hónapra van szükség ahhoz, hogy teljesen lenőjön. A gyakori kézápolás a műköröm viselőinek még inkább fontos. A műkörmöket rendszeresen kell ápolni, tölteni.

A műkörömről

A műkörömépítést napjaink egyik leggyorsabban fejlődő, és egyre nagyobb körben elterjedő szépészeti szolgáltatásai közé sorolják. A saját körmünk hibáinak elrejtésére is jó, emellett divatot is teremtett a körmök díszítésével. Egyre többen igénylik a szép, formás, igényes műkörmöket. Egy jól felépített és szépen dekorált műköröm hihetetlenül esztétikus megjelenést kölcsönöz viselőjének. A különböző formák, építési technikák és díszítések alkalmazásával mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb esztétikus műkörmöt.

A színek és a csillogás jegyében

A szép köröm minden korban az egészség és az ápoltság jelképe volt, manapság pedig a nőiesség egyik alappillére. A manikűr célja a szép, egészséges köröm ápolása.

— A francia manikűr mindig, így az idén is divatban marad, csak máshogyan, egy kicsit izgalmasabban. A fehér körömvégeket felváltja valamilyen más szín. A vonalak szélességét tekintve divatos lesz a vékonyan meghúzott ív is attól függően, hogy kinek mi tetszik jobban, mi illik az egyéniségéhez. Nemcsak fekete árnyalatot használhatunk majd, hanem sötétlilát, padlizsánt, sőt egészen sötétbordót is. A föld színei, a fehér és a hozzájuk hasonló sápadt színek, valamint a matt fedőrétegek helyett az idén inkább a csillogásé lesz a főszerep — tudtuk meg Bús Zsuzsannától.              

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..