home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Működik a kerékpárkölcsönző
2023.04.23.
LXXVIII. évf. 16. szám
Működik a kerékpárkölcsönző

Megkezdte idei tevékenységét a szabadkai kerékpárkölcsönző. Az érdeklődők minden nap reggel 7-től este 8-ig bérelhetnek kerékpárt.

A kölcsönzés egy órára 20, egy napra 100 dinárba. Az érdeklődőknek chipes kártyát kell igényelniük a Parking Közvállalat pénztáránál, melynek ára 500 dinárba. A felhasználók a közvállalat pénztáránál vagy a Su Bike állomások valamelyikén tölthetik fel egyenlegüket.

A kerékpárokat négy szabadkai és egy palicsi helyszínen lehet kikölcsönözni, illetve leadni. Szabadkán a Szabadegyetem mögötti parkolóban, a sétaerdei sportcsarnoknál, a kisbajmoki ócskapiacnál, a Harcosok sorakozója lakótelepen lévő uszodánál, illetve Palicson, a Kisvendéglőnél.

Forrás: Danas, Pannon RTV

Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..