home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Molettdivat
(Összeállította: re)
2014.03.12.
LXIX. évf. 11. szám
Molettdivat

Noha a kifutókon és a divatlapokban többnyire vékony, sudár testalkatú modelleket látunk, a kissé túlsúlyos, duci hölgyek is lehetnek hasonlóképpen szexik és nőiesek. Íme néhány öltözködési tanács, amely segít eltakarni a felesleget, és előtérbe helyezni azt, ami igazán tetszetős.

1. Divatozzon!

Sok dundi nő nem vesz fel divatos ruhát, mondván: nem neki való. Mi tagadás, valóban nehezebb olyan ruhát találni, amely illik a molett hölgyekre, s lesznek bizonyos divatirányzatok, amelyek egyszerűen nem nekik valók. De ahogy egyre több divattervező nyit a nagyobb konfekcióméretű hölgyek felé, egyre több üzlet polcán is megjelennek a nagyobb méretű divatos ruhadarabok.

2. Nem mindig a bő az igazi!

Sok duci hölgy gondolja úgy, hogy az a ruha előnyös számára, amely mindent takar. Ez téves hozzáállás, mert bő ruhában még nagyobbnak tűnik! Gyakori ennek az ellentéte is, amikor a molett nők túl szűk darabokat vesznek fel, s ez bizony előhozza a hurkákat. Meg kell találni az egyensúlyt, és hogy mit érdemes hangsúlyozni. Álljunk a tükör elé, és nézzük meg, mi szép rajtunk. A körte alakúak látni fogják, hogy igenis szép a dekoltázsuk, vagy azt, hogy noha nem hatvancentis a derekuk, mégis igen arányos. Az alma alkatúak pedig dekoltázsukon kívül karcsú lábukkal is hódíthatnak.

3. Használjon jól illeszkedő fehérneműt!

Gondoljunk csak Bridget Jonesra! Talán nem a méretes bugyi a legszexibb fehérnemű, de kétségtelenül formálja az alakot, és eltűnteti a hurkákat. Már ezen a területen is tapasztalható fejlődés, és egész szép darabokra is rálelhetünk. Emellett vegyünk fel olyan melltartót, amely valóban tartja a mellet, kiemeli a rekeszizmot. Sok melltartó ugyanis engedi, hogy a mellünk a hasunkra lógjon, és ez igencsak kiábrándító látvány.

4. A sötét szín karcsúsít

A molett hölgyek bátran viseljenek feketét vagy sötétkéket, mert ez vékonyabbnak mutatja az alakjukat. És hogy ne legyen egyhangú az öltözködésük, egészítsék ki azt színes sállal, ékszerrel. Ügyeljenek rá, hogy legfeljebb két színt párosítsanak, nehogy a sok szín keveredésével oda irányítsák a partnerük figyelmét, ahová épp nem szeretnék...

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..