home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Mintegy százezren a palicsi majálison
(re)
2005.05.04.
LX. évf. 18. szám
Mintegy százezren a palicsi majálison

Az immár 22. alkalommal megrendezett palicsi majális ezúttal is több tízezer látogatót csalogatott ki a munka ünnepén, akiket a palicsi Nagypark, a Vigadó és a parti sétány mentén számos érdekes látnivaló várt.A szervező és a fővédnök, a Palics-Ludas Közvállalat, illetve a szabadkai önkormá...

Az immár 22. alkalommal megrendezett palicsi majális ezúttal is több tízezer látogatót csalogatott ki a munka ünnepén, akiket a palicsi Nagypark, a Vigadó és a parti sétány mentén számos érdekes látnivaló várt.
A szervező és a fővédnök, a Palics-Ludas Közvállalat, illetve a szabadkai önkormányzat ezúttal is külön hangsúlyt fektetett a majális kulturális és szórakoztató programjainak a megszervezésére.

A palicsi majális megnyitását követően az ünnepség központi részét a művelődési egyesületek néptáncosainak a felvonulása képezte, melynek során népeink és nemzetiségeink népi hagyományait, öltözködését és táncait csodálhatták meg az érdeklődők. A Vigadó teraszán alkalmi kézimunka-kiállítás nyílt, de volt termékbemutató és hangverseny a zenei pavilonban. A modellezők és a sárkányrepülők is érdekes bemutatóval kedveskedtek a kíváncsiskodóknak.
Megrendezésre került a hagyományos kerékpártúra, a vitorlázóverseny, de számos egyéb sportrendezvénynek is helyet adott az üdülőhely május 1-jén és 2-án.
A legkisebbek tetszését a portékájukat kínáló bazárosok, az édességkülönlegességek és a vidámpark bűvölte el, amely ezúttal is számos érdekes, hajmeresztő látványossággal szolgált a látogatók bátrabbjainak. Szabó Attila felvételei a palicsi majálison készültek.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..