home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Mint a moziban: filmek megszakítás nélkül az egész családnak szombatonként a Dunán
MTVA
2022.09.16.
LXXVII. évf. 37. szám
Mint a moziban: filmek megszakítás nélkül az egész családnak szombatonként a Dunán

Délelőtti matinéra, vagy akár főműsoridős filmre is „beülhetnek” a nézők a Duna képernyője elé szombatonként, hiszen megszakítás nélkül kínál szórakoztató és izgalmas moziélményt az egész családnak a csatorna. Olyan közönségkedvencek szerepelnek a repertoárban, mint az Anna és a király, a Fehér csillag, vagy a Bujtor-klasszikus Csak semmi pánik.

Egy távoli országba, más kultúrába és korba repíti vissza a nézőket a Duna szombat esti romantikus filmje 19:40-től. Az Anna és a király Margaret Landon 1944-ben megjelent igaz történeten alapuló regényéből készült, amelyben a viktoriánus Angliából a távoli Sziámba utazik a fiával egyedül maradt tanítónő. A Sziámban istenként tisztelt király és az úrikisasszony között szerelem szövődik, pedig kapcsolatuknak nyilvánvalóan nincs jövője. A film főszerepében a kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas Jodie Foster, valamint az ismert hongkongi színész Chow Yun-Fat látható. Érdekesség, hogy az 1999-es amerikai filmben Anna kisfiát Tom Felton játssza, akit azóta már az egész világ ismer Draco Malfoy megformálójaként a Harry Potter-filmekből.

Ember és állat között szövődő mély és tartós kötelék erejét mutatja be a Fehér Csillag című 2019-es holland családi film, amely szeptember 24-én 10:30-tól látható a Dunán. Egy csodálatos ló és fiatal gazdájának megható és kalandos története, amely a küzdésről és az álmok valóra váltásáról szól. Szeptember 24-én este igazi klasszikust láthatnak a csatornán, 19:40-kor kezdődik a Bujtor István főszereplésével, saját forgatókönyvéből 1982-ben készült bűnügyi kalandfilm, a Csak semmi pánik.

Élményekkel teli ősz – filmek a család minden tagjának megszakítás nélkül szombatonként a Dunán

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..