home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Mindent a maga tüdejébe!
2004.09.29.
LIX. évf. 39. szám

Kópé hagyatékábólÍme a határtalan törődés csimborasszója!Tüdőszűrési idézést küldtek a polgárnak, tudatván vele, hogy meg kell azt ismételni, mivel némi rendellenességet tapasztaltak az innenső szárnyán, mármint a tüdején.Sikítanék, hogy: B r a v ó! -- de nem jön össze.Igen, a pontos diagnózis fél g...

Kópé hagyatékából
Íme a határtalan törődés csimborasszója!
Tüdőszűrési idézést küldtek a polgárnak, tudatván vele, hogy meg kell azt ismételni, mivel némi rendellenességet tapasztaltak az innenső szárnyán, mármint a tüdején.
Sikítanék, hogy: B r a v ó! -- de nem jön össze.
Igen, a pontos diagnózis fél gyógyulás, de...
Az illető három éve halott!
Tény, hogy a tüdőszűrés-ismétlést nem kell elkapkodni, de azért egy kicsit csipkedhették volna magukat.
Ha jól meggondolom, potom harminchat hónapon múlott a győzelem!
Jobb későn, mint másnap! Mert ugyebár, ha ráijesztenek, úgy lehet, tartós traumát szenved. Így meg, gyanútlanul sétált a halál karjaiba.
Mit is mondhattak volna neki csakugyan?
Azt, hogy: ,,Nincs semmi baj, kedvesem, csak folytatásos regényt már ne kezdjen olvasni a Magyar Szóban, ha egyáltalán még megjelentetnek olyant.'
És akkor még nem is voltak biztosak a leletben! Harminchat hónap kemény munkája kellett ahhoz, hogy gyanakodni kezdjenek.
De akkor aztán villámgyorsan.
Na már most, ki blamálta magát?
Ki?! Hát a halott!
Igazán szólhatott volna, hogy meghalt!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..