home 2023. december 03., Ferenc napja
Online előfizetés
„Minden tetőről látni a napot”
Tóth Lívia
2015.05.05.
LXX. évf. 18. szám
„Minden tetőről látni a napot”

Mivel a lassan drámai méreteket öltő szórványosodást nagyon sokan tartják alapvető gondnak, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, a Video Pontes Stúdió, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kós Károly Kollégiuma által szervezett II. MédiaTér konferencia is ezzel a témával foglalkozott. A Kolozsváron megtartott tanácskozás részvevői a Kárpát-medencei szórványmagyarság és a közmédia viszonyát vázolták fel, miközben a többi közt arra a kérdésre keresték a választ, hogy az írott és az elektronikus sajtó hogyan lassíthatja az asszimilációs folyamatot.

Kedves olvasó, a teljes cikket a Hét Nap nyomtatott kiadásában olvashatja el!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..