home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Minden szerbiai rendőrnek fel kell vennie a vakcinát
Szerbiai RTV
2021.05.25.
LXXVI. évf. 20. szám
Minden szerbiai rendőrnek fel kell vennie a vakcinát

Újabb vakcinaszállítmány érkezett Szerbiába.

A rendőrség minden tagját be kell oltani a koronavírus elleni vakcinával - közölte a szerbiai belügyminisztérium. A döntést a dolgozók egészségének védelme, valamint a kollektív immunitás elérése érdekében hozták meg. Különös tekintettel arra, hogy a rendőrök állandó kapcsolatban vannak más személyekkel, így veszélyeztetett csoportba tartoznak munkájukból kifolyólag. Ez alól kivételt képeznek azok a személyek, akik egészségügyi állapotuk miatt nem oltathatják be magukat.

Újabb adag Pfizer/BioNTech koronavírus elleni védőoltás érkezett Szerbiába - jelenti az egészségügyi minisztérium. Pontosan 104 130 adag vakcináról van szó. Az amerikai-német gyártó egyébként rendszeresen szállítja az oltóanyagot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..