home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Miloš Vučević lett a Szerb Haladó Párt új elnöke
Pannon RTV
2023.05.27.
LXXVIII. évf. 21. szám
Miloš Vučević lett a Szerb Haladó Párt új elnöke

A Szerb Haladó Párt közgyűlésének rendkívüli ülésén Kragujevacon, az ülés első napirendi pontja az aktuális politikai helyzet és a párt további politikai tevékenységének megvitatása volt, majd megválasztották az új elnököt. A pozíciót ezután Miloš Vučević tölti be. A szerb védelmi miniszteri posztot betöltő politikust Aleksandar Vučić, a párt előző vezetője jelölte a tisztségre. 

Aleksandar Vučić kiemelte, soha nem hagyja el az SZHP-t és büszke arra, hogy a legjobb pártot vezette 11 éven át.
Miloš Vučević a megválasztását követően hangsúlyozta, a Szerb Haladó Párt politikája a jövőben sem fog változni, továbbra is Szerbia fejlődésének motorja lesz.

Az SZHP új elnöke bejelentette, június 24-én megalakulnak a párttestületek, majd csatlakoznak a Népi Mozgalom az Államért csoportosuláshoz.

Fotó: Tanjug

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..