home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Mikulás-napi rajzpályázatot hirdet a közmédia időjárás-jelentése
MTVA
2022.11.25.
LXXVII. évf. 47. szám
Mikulás-napi rajzpályázatot hirdet a közmédia időjárás-jelentése

A közmédia a gyerekek rajzaival szeretne a kedvében járni a Mikulásnak, ezért rajzpályázatot hirdet nekik. A nagyszakállú életét bemutató legjobb alkotásokat díjazzák, az ajándékokat a közmédia meteorológusai juttatják el a kicsiknek.

Közeleg az idő, amikor a Mikulás ellátogat a családokhoz és remélhetőleg ismét üzen a magyar gyermekeknek is, amelyet a modern technika segítségével az M1 eljuttat majd a nézőknek is. A közmédia a gyerekek rajzaival szeretne kedveskedni a lappföldi vendégnek, azért arra kéri őket, hogy rajzolják le, miként képzelik el a Mikulás életét. Hogy készül december 6-ra, edzi-e év közben a rénszarvasokat, vagy milyen a hétköznapi kapcsolata a krampuszokkal? Ilyen és ehhez hasonló témájú alkotásokat várnak - fekvő képként - amelyeket december 2-ig lehet elküldeni a meteorfoto@mtva.hu címre. A legjobb rajzokat december 6-án mutatják be az időjárás-jelentésben, sőt a legötletesebb művek készítőinek a meteorológusok adják át személyesen az ajándékot.

A felhívás részleteit az alábbi videóban is megtalálják: ITT

A mellékelt fotó illusztráció a Vörösmarty téri Vörösmarty Classic Xmas karácsonyi vásár 2022. november 19-én.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..