home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Mike Posner nemsokára új albummal rukkol elő
Zvekán Péter
2013.06.26.
LXVIII. évf. 26. szám
Mike Posner nemsokára új albummal rukkol elő

Az énekes, dalszerző és producer Mike Posner június 10-én mutatta be vadonatúj kislemezdalát The Way It Used To Be címmel, és már tudni lehet, hogy a következő albuma, a Pages a Sony Music/RCA Records gondozásában még az év folyamán megjelenik.

Az új korongnak nagyon itt volt az ideje, hiszen a 2010-ben kiadott bemutatkozó lemeze óta az együttes nem jelentkezett saját nagylemezzel.

A szemtelenül fiatal, csupán 25 éves amerikai Michael Robert Posner, vagy ismertebb nevén: Mike Posner 2009 márciusában rögzítette az első mixlemezét saját kollégiumi szobájában. Ez volt az A Matter Of Time, amely az iTunesU első helyére került, és ezzel azonnal felhívta magára a nagyobb kiadók figyelmét. Posner még azon a nyáron alá is írt egy szerződést a Sony Music/RCA Records kiadóval, majd visszatért a főiskolára, és miközben debütáló albumán dolgozott, nemcsak hogy befejezte a tanulmányait, hanem önállóan megjelentette második, One Foot Out The Door című mixlemezét is. Mint kiderült, hihetetlen energiával áldotta meg a sors, mert miközben olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a 3Oh!3, a Bun B vagy Kid Cudi, hétvégenként fesztiválokon és főiskolai partikon nyomta a jobbnál jobb bulikat. Mindössze egy évvel azután, hogy az A Matter of Time az iTunesU első helyére került, a 2010-ben kiadott 31 Minutes To Takeoff című debütáló albuma az iTunes albumlista vezetője lett. Ezzel nagy álma vált valóra: végre kiadhatta első önálló korongját, és ennek hála sikeres lett, mivel az új anyagot jól fogadta a közönség.

Posner a debütáló albuma után azonnal stúdióba vonult, hogy elkezdjen dolgozni új dalain. Közben folytatta zeneszerzői és produceri munkáját. Továbbra is neves előadókkal és zenekarokkal működött együtt: Justin Biebernek például a Boyfriend, a Labrinth együttesnek pedig a Beneath Your Beautiful című dalt írta — de elég, ha csak Big Sean, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, 2 Chainz vagy Sammy Adams nevét említem. Albumának és kiemelkedő három slágerének: a Cooler Than Menek, a Top 10-es Please Don’t Gonak és a Lil’ Wayne közreműködésével elkészített Bow Chicka Wow Wow népszerűsítése során körbeutazta az egész világot. Idővel egyre nagyobb szerepet kapott életében a tévés megjelenés is: szerepelt például az Ellen DeGeneres show-ban és fellépett a The Late Night with Jimmy Fallon című műsor színpadán is.

Vadonatúj kislemezdalának, a The Way It Used To Benek a szerzője az énekesen kívül Martin Johnson és Ammo volt — ők ketten vállalták a produceri feladatokat is. Az új dal megjelenése kapcsán Posner a következőket nyilatkozta: „Először is nagyon hálás vagyok mindazokért a jókívánságokért, amelyeket azoktól a csodálatos emberektől kaptam, akik mindvégig támogattak a kreatív munkám során. Roppant izgatott vagyok, hogy megoszthatom a The Way It Used To Be című dalt a világgal. Nagyon szeretek nyáron, vagyis olyankor előrukkolni valami újdonsággal, amikor szép az idő és boldogok az emberek.”
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..