home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Mihájlovits újra Európa tetején
(T. T.)
2015.07.20.
LXX. évf. 28. szám

A néhány héttel ezelőtti negyedik világbajnoki cím után újabb Európa-bajnoki címet szerzett a topolyai Mihájlovits Miklós.

A Prágában, a WUAP szövetség szervezésében megtartott kontinensviadalon a topolyai fekvenyomó klasszis 225 kg-ot teljesített, és az Európa-bajnoki arany mellé a submasters kategória (33—39 év) 125 kg-os súlycsoportjában harmadszor döntött új világcsúcsot.

Miklós leiskolázta a mezőnyt, hiszen a második helyen végzett lengyel versenyző 180, a harmadik cseh fekvenyomó pedig 160 kg-ot teljesített. Mihájlovits következő megmérettetése az októberi, chicagói világbajnokság lesz, ha sikerül elegendő támogatót szereznie a versenyen való részvételhez.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..