home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Mesés pályázatot hirdet az M2 Gyerekcsatorna
MTVA
2022.03.15.
LXXVII. évf. 10. szám
Mesés pályázatot hirdet az M2 Gyerekcsatorna

Varázslatos mesevilágot teremt az M2 Gyerekcsatorna tavaszi kampánya. A Hetedhét kaland pályázata az olvasást népszerűsíti, melyben az óvodások és alsó tagozatosok megmutathatják saját történeteiket. Négytől kilenc éves korig lehet jelentkezni a kiírásra március 14-e és április 3-a között. A nyertes meséket megfilmesíti a csatorna.

Minden este egy mese - ezzel a mottóval indítja el legújabb kampányát a Hetedhét kaland, az M2 Gyerekcsatorna ismeretterjesztő műsora. A kezdeményezés megeleveníti a kicsik fantáziavilágában élő mesehősöket és történeteket, amivel igyekszik megkedveltetni velük az olvasást, és megalapozni a könyvek, az irodalom szeretetét.  Természetesen a szülőket is megszólítja a felhívás, hiszen fontos, hogy a csemeték jó példát lássanak és az esti meseolvasás a mindennapok részévé váljon.

A pályázatra március 14-étől várja a gyerekcsatorna a 4 és 9 év közötti gyerekek saját sztorijait a mindenesteegymese@mtva.hu e-mail címre, melyek közül a 10 legjobbat megfilmesítik. A kisfilmekben az ifjú szerzők is szerepelnek majd, akik a különleges díszletek és kellékek segítségével igazi varázslatot élhetnek át.

A kampány egyik főszereplője Mahó Andrea, Jászai Mari-díjas színművésznő, énekesnő, aki mesélőként csatlakozik a tévéfelvételekhez. Az elkészült mesefilmeket május 16-a és 27-e között naponta láthatjuk majd a Hetedhét kalandban. Ezen kívül a győztes művekből könyv is készül, melyeket szintén megkapnak az alkotóik, a forgatáson készült fotókkal együtt.

Az M2 Gyerekcsatorna május 27-ig tartó olvasási kampányához készült, csodálatos mesevilágot életre keltő beharangozó videó az alábbi linken tekinthető meg: ITT

A pályázat részleteiről a médiaklikk.hu/mindenesteegymese oldalon lehet tájékozódni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..