home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Menczer Tamás heti ajánlója
MTVA
2014.09.30.
LXIX. évf. 40. szám
Menczer Tamás heti ajánlója

Menczer Tamás közszolgálati munkáját 2006-ban a Duna Televízióban kezdte sportújságíróként. Később — másfél évig — a reggeli műsorban láthatták a nézők, jelenleg pedig ismét a sportnak szenteli életét.

Közmédia-javallat október 6-ától 12-éig

Amikor a napi események érdekelnek, gyakran kapcsolok a Dunára, s ha van időm este tévézni, akkor a Közbeszéd mellett döntök. Különösen Süveges Gergő felkészültségét, témaválasztásait értékelem: közreadja a nap legfontosabb híreit, történéseit. (Hétfő, október 6-a, Duna, 18.40)

A keddi (október 7-ei) kínálatból egy francia tévéfilmre hívom fel a figyelmet. A Macska és az egerek Agatha Christie könyvéből készült, s egy bentlakásos leányintézet titkaiba enged betekintést. Az író személye garancia a tartalmas szórakozásra. És ne feledjék: a Dunán esténként nagyon jó filmeket sugároznak! (Duna, 21.25)

Szerdán (október 8-án) legyen a táncé a főszerep! A Táncvarázst Elek Sándor kollégám szerkeszti és kommentálja. A tánc nemcsak művészet, hanem sport is. A műsorban színvonalas produkciókat láthatunk, a parketten csinos hölgyek vannak, így az ötven perc remek kikapcsolódást nyújthat. (Duna, 15.10)

Csütörtökre (október 9-ére) a Napközben adását ajánlom. Általában autóban hallgatom Banner Géza aktualitásokra, napi ügyes-bajos dolgainkra fókuszáló műsorát. A szakértőktől sok érdekes kérdésre kaphatunk választ. (Kossuth rádió, 9.00—11.00)

Mint látják, a kezemben lévő RTV Részletes címlapján Gundel Takács Gábor mosolyog titokzatosan. A neves műsorvezető a nézők körében nagyon kedvelt Maradj talpon! vetélkedővel jelentkezik ismét. Nem tagadom, már én is nagyon vártam a szellemes, pergő, látványos és egyúttal elgondolkodtató műsort. (Péntek, október 10-e, M1, 18.30)

Szombaton (október 11-én) egy fontos sporteseményre koncentrálok: Bukarestből közvetítjük a Románia—Magyarország Eb-selejtezőt. A mérkőzés a gyengén rajtoló magyar válogatottnak nagy próbatétel lesz: a meccset — félve és bizakodva — mindenki nagyon várja. (M1, 17.10)

Vasárnap (október 12-én) is maradjunk a sportnál! A Forma—1 orosz nagydíját Szocsiból láthatják az autósport kedvelői. A háromórás élő adást mindig óriási érdeklődés kíséri, akkor is sokan megnézik, amikor kevésbé lebilincselő. Reméljük, hogy izgalomban ezúttal nem lesz hiány. (M1, 12.25)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..