home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Mélyinterjúban vall anyaságáról Rúzsa Magdi
MTVA
2022.06.16.
LXXVII. évf. 24. szám
Mélyinterjúban vall anyaságáról Rúzsa Magdi

Édesanyaként szembesült azzal először, hogy nem tud mindent megtervezni, emiatt sokszor bizonytalan, amelyet nehezen él meg. Érzéseiről és a családalapítás első időszakáról az M2 Petőfi TV Magas és Mély című műsorában beszél péntek este Rúzsa Magdi, aki hármasikrei megszületése óta először ad exkluzív televíziós interjút.

Rúzsa Magdi élete kiteljesedett azzal, hogy édesanya lett. Az Artisjus-, Máté Péter-, kétszeres Fonogram- és négyszeres Petőfi Zenei Díjas énekesnő mindig vágyott egy kisbabára, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy egyszerre három gyermeke születik majd. Saját bevallása szerint fegyelmezett és határozott típus, akinek alapszükséglete a tervezhetőség. Életében most először, édesanyaként tapasztalta meg, hogy a dolgok nem mindig úgy történnek, ahogyan eltervezi. Sokszor bizonytalan, amit nehezen él meg; bár sok segítséget kap, a mai napig nehezen dönti el, hogy amikor mindhárom kisbabája sír, melyik kettőt vegye fel – árulja el az énekesnő exkluzív interjúban Koltay Anna műsorában, a Magas és Mély évadzáró epizódjában„Ez most még a szinte egyben vagyunk állapot. Néha nem tudom elengedni, hogy én létezem nélkülük is” – mondja a műsorajánlóban Rúzsa Magdi, aki  visszatéréséről is tudatosan gondoskodott: július 1-jei koncertjének dátumát már októberben kitűzte, akkor, amikor még a gyermekeivel várandós volt.

Rúzsa Magadinak a szakmája, az éneklés és a dalszerzés ugyanolyan fontos szerepet tölt be most az életében, mint azelőtt, hogy édesanya lett. Ám, ahogy lejön a színpadról, rohan is haza egyből a gyerekekhez. Az interjúban arról is mesél majd, hogyan küzd azzal, hogy ne érezzen lelkiismeretfurdalást, amikor dolgozik, miközben jól tudja, hogy a babák a legjobb kezekben vannak, amíg a színpadon van.

Magas és Mély – évadzáró epizód, június 17-én, pénteken 20:40-kor az M2 Petőfi TV-n! 

Magas és Mély korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..