home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Melinda emlékére, Leó és Leona javára
(Tha)
2022.11.01.
LXXVII. évf. 43. szám
Melinda emlékére, Leó és Leona javára

A napokban elhunyt Szabó Melinda, az a kétgyermekes családanya, akinek gyógyulásáért tömegek fogtak össze és szerveztek különféle jótékonysági akciókat.

Szabó Melindánál 2021 márciusában diagnosztizáltak rosszindulatú vastagbéldaganatot. A daganat eltávolítása sikeresnek bizonyult, de sajnos az orvosok áttéteket találtak a nyirokcsomókban, majd később a májon is.

Szabó Melinda családja köszöni az eddigi támogatást, és arra kérik az embereket, hogy a továbbiakban a két kisgyermek, Leo és Leona gyógykezelését támogassák, akik számára szintén számos akciót szerveznek.

A közösségi médiában a Vajdasági jótékonysági licit csoportban november 11-ére hirdették meg az élő licitet Szabó Melindáért. A csoport adminisztrátorai közzé tették, hogy a 18 órakor kezdődő licitet Melinda emlékére szervezik, és a család kérésére Leonát és Leót lehet majd támogatni.

A két gyermeknek a Budi Human Alapítvány révén is segíthetünk. A 3030-as számra Leónak a 1341, Leonának a 1125-ös kód feltüntetésével küldhetünk sms-t, valamint a folyószámla számokat is megtalálhatjuk, ahova pénztámogatás utalható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..