home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Megvannak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztesei
Pannon RTV
2020.11.23.
LXXV. évf. 47. szám
Megvannak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztesei

A szervezők még keresik a különdíjast. A felhívásra közel 500 pályamű érkezett, amelyek közül a legjobb 350 a Határtalanul program YouTube csatornáján november 18-án élő adás keretében került bemutatásra.

A legjobb 30 alkotás – amelyek közül 16 külhoni, 14 anyaországi pályamunka www.kulhonimagyarok.hu oldalon megtalálható. Mivel a Határtalanul szakmai bizottsága több remek alkotásnak adott volna még szíve szerint komoly díjat, elhatározták, hogy a közönségnek legjobban tetsző alkotás közönségdíjat fog kapni. Annak módja, hogy hogyan lehet szavazni, szintén megtalálható az említett honlapon. A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020 októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..