home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Megválasztották az intézőbizottságot és a pártigazgatót
2015.05.12.
LXX. évf. 18. szám

A Vajdasági Magyar Szövetség Elnöksége alakuló ülésének folytatásában a párt új alapszabályával összhangban megválasztotta az intézőbizottságot és a pártigazgatót. Az intézőbizottság tagjai Bús Ottó (elnök), Bogos Tivadar, mgr. Fehér László, Pelt Ilona és Újhelyi Nándor, a pártigazgató Ronyec Mirjana lett egyhangú szavazás eredményeképpen.

A VMSZ Elnöksége emellett áttekintette és megvitatta az aktuális politikai helyzetet, és a következő záradékokat fogadta el: Pásztor István elnök A lenullázott lehetőség című sajtóközleményét a helyzetértékelés, a megállapítások és értékítéletek szempontjából, fenntartások nélkül egyhangúlag elfogadja és támogatja.

A gazdaságfejlesztési program körül mesterségesen kialakított negatív hangulatkeltést a párt Elnöksége határozottan visszautasítja és mindent elkövet annak érdekében, hogy az két év alatt kidolgozott program, illeszkedve a kárpát-medencei magyarság anyaországi segítséggel megvalósuló régiós felzárkóztatásához sikeres legyen, mert ez a vajdasági magyar közösség érdeke, ugyanakkor a fejlesztések a régió egészének és az itt élő minden polgárnak a hasznára válnak.

A VMSZ Elnöksége az elkövetkező héten dönt annak a széleskörű ismertető fórumsorozatnak az állomásairól, amely keretében ismertetésre kerülnek a gazdaságfejlesztési program elemei, valamint a körvonalazódó lehetőségek, a lehetséges pályáztatás elemeivel.      

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..