home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Mégsem változnak a műszaki vizsgára vonatkozó szabályok
2021.06.10.
LXXVI. évf. 23. szám
Mégsem változnak a műszaki vizsgára vonatkozó szabályok

Július 5-e után is változatlan feltételek mellett lehet majd regisztrálni a járműveket Szerbiában - jelentette be a Közlekedésbiztonsági Ügynökség.

A fékekre, továbbá a kibocsátott gázok mennyiségére vonatkozó szabályozásokat legkevesebb két évre halasztották el. A szabályzatot még 2012-ben hozta meg az építésügyi, közlekedési és infrastrukturális minisztérium, azóta halasztgatják. Az indoklás szerint Szerbiában nagyszámú jármű érintett, vagyis ezek az új feltételeknek nem felelnének meg, és nem lehetne őket bejegyeztetni. Szerbia egyébként már tradicionálisan a használt, behozatali autók országa, statisztikák szerint a piacon a 15-20 éves járművek a legkeresettebbek. Ezek károsanyag-kibocsátása lényegesen magasabb az új típusokénál.

Forrás: 021.rs, Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..