home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Meglepetésbe zárt jókívánság
Kolibri NCS
2015.09.08.
LXX. évf. 35. szám
Meglepetésbe zárt jókívánság

A Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete különös akciót szervez…

Meglepetésbe zárt jókívánság

Vajon mit tudnánk kívánni, mondani egy „ismeretlen ismerősnek”, ha csak annyit tudnánk róla, hogy nagyon lelkes, kitartó, erős, kedves , engedelmes, odaadó, melegszívű, álmodozó, kíváncsi, nagylelkű, ragaszkodó, toleráns, lelkiismeretes, szerény és együttérző. Mindemellett majdnem mindig jókedvű és mosolygós, annak ellenére, hogy merőben más sors jutott neki, mint valamennyiünknek. Egy súlyos baleset következményeként hét éves kora óta mozgásában korlátozott. A külvilággal kevés kapcsolatot ápolva él, mert a környezete (környezetünk) nehezen fogadja el a másságot. Szeret rajzolni és szereti, ha szeretik. Ő az, akit nem sajnálni, hanem becsülni kell, hiszen az életünk értékelésének jó példája lehet mindannyiunk számára.
A fenti emberi tulajdonságok birtokában, aki úgy gondolja, hogy szeretne egy kis örömet és nagy meglepetést szerezni, írjon egy képeslapot, üdvözlőlapot vagy levelet közelgő születésnapja alkalmából (szeptember 14-e), és ezzel egy különleges napot szerezve a Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete kiemelt ünnepeltjének.

A levelet a Kolibri NCSE, Prvomajska 27., 24414 Hajdukovo levélcímre várjuk.

A borítékra írják rá: Boldog születésnapot!

Az ünnepelt személyét a jókívánságok átadása után, az egyesületünk Facebook-oldalán fedjük fel.

Számítunk a jószándékú emberekre, és várjuk gyerekek, szülők, nagyszülők. cégek, intézmények egyesületünkhöz eljuttatott jókívánságát.

Kolibri NCSE

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..