home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Megkezdődött az állami támogatások „nyári” kifizetése
Szerbiai RTV
2021.08.17.
LXXVI. évf. 32. szám
Megkezdődött az állami támogatások „nyári” kifizetése

Ma a vendéglátásban és az idegenforgalomban dolgozóknak utalják a 30 900 dináros juttatást - jelentette be Siniša Mali.

A szerb pénzügyminiszter hozzátette, ez mintegy 66 ezer turizmusban alkalmazott személyt jelent. A koronavírus miatt a legnehezebb helyzetbe jutott gazdasági ágazatok támogatása ezzel befejeződik. A következő körben a nyugdíjasok és a felnőtt lakosok kifizetése kezdődik meg. A szerbiai nyugdíjasoknak az év végéig automatikusan 100 eurót utalnak, amely 50+30+20 eurós formában érkezik meg szeptemberben, novemberben és karácsony előtt. A felnőtt lakosság is számíthat a korábban bejelentett 30, illetve 20 euróra. Jövő februárban vagy márciusban pedig további 20 ezer dinárt kapnak még a nyugdíjasok. Az egyszeri juttatásokkal az állam célja, hogy növelje a vásárlóerőt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..