home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Megkezdődik a távfűtés Szabadkán
2023.10.30.
LXXVIII. évf. 43. szám
Megkezdődik a távfűtés Szabadkán

Minden feltétel adott, hogy Szabadkán megindulhasson a távfűtés, a próbákat már ma este megkezdik - nyilatkozta a szerb közmédiának Saša Petković, a Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat igazgatója.

Ez azt jelenti, hogy befejeződött a vezeték korszerűsítése a palicsi úton, ahol új vasúti felüljáró épül a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésének részeként. A mintegy 11 ezer felhasználónak az elkövetkező két napban már melegszenek majd a radiátorai. Az illetékesek hozzáteszik, ahogyan korábban is, a fűtés erőssége a külső hőmérséklet függvénye.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..