home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Megismételt voksolás december 30-án
2023.12.28.
LXXVIII. évf. 52. szám
Megismételt voksolás december 30-án

Szabálytalanságok miatt megismétlik a választásokat két niši és egy szabadkai szavazóhelyen Az érintett polgárok december 30-án, szombaton 7.00 és 20.00 óra között ismét szavazhatnak a köztársasági képviselőjelöltekre.

A Köztársasági Választási Bizottság határozata szerint Szabadkán az újzsedniki helyi közösségben, azaz a 87-es számú szavazóhelyen ismétlik meg a választásokat.

A Tartományi Választási Bizottság döntése szerint, ugyanezen a napon, öt szavazóhelyen ismétlik meg a tartományi parlamenti választásokat. Ez Nagybecskerek, Pancsova és Zichyfalva egy-egy szavazóhelyére, valamint két kúlai szavazóhelyre vonatkozik.

Forrás: Közlemény, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..