home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Meghosszabbították a Virtuózok jelentkezési határidejét!
MTVA
2018.02.08.
LXXIII. évf. 6. szám
Meghosszabbították a Virtuózok jelentkezési határidejét!

Meghosszabbított határidővel várja a tehetséges fiatalok jelentkezését a Duna Televízió Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsora.

A pályázatokat az új határidő szerint február 20-án éjfélig lehet beküldeni.

A pályázatokat továbbra is a következő címre várják:
http://www.mediaklikk.hu/virtuozok/jelentkezes/

Három korcsoportban nevezhetnek a fiatalok: a Kicsik korcsoportjában 2003. június 1. és 2011. május 31. között született gyerekek mérhetik össze hangszeres vagy énektudásukat. A Tinik korcsoportjában az 1998. június 1. és 2003. május 31. között született fiatalok indulhatnak, az 1993. június 1. és 1998. május 31. között született ifjak pedig a Nagyok korcsoportjának hangszeres mezőnyében bizonyíthatnak. A Nagyok korcsoportjának ének kategóriájába az 1990. június 1. és 1998. május 31. között született fiatalok küldhetik el nevezésüket.

A tehetségkutatáson túl a Virtuózok célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét, felmutatva annak szépségét, összetettségét, jelenvalóságát. Magyarország első komolyzenei tehetségkutatója idén tavasszal jelentkezik negyedik évadával a Duna Televízió képernyőjén.

Az online jelentkezési lap kitöltésén túl a pályázóknak egy videót is fel kell tölteniük az előadandó zeneműről. A műsorba azok jelentkezését is várja a csatorna, akik az előző évadok válogatói során nem jutottak tovább, és ismét szeretnék megmérettetni magukat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..