home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Megható kisfilmekkel ünnepli az édesanyákat az M2 Gyerekcsatorna
MTVA
2022.04.29.
LXXVII. évf. 17. szám
Megható kisfilmekkel ünnepli az édesanyákat az M2 Gyerekcsatorna

A saját gyártású videókban bemutatják, a családi élet őrangyalaira minden helyzetben lehet számítani.

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, ebből az alkalomból készített néhány kisfilmet a közmédia gyerekcsatornája. A rövid jelenetek, amelyek az anya-gyermek kapcsolatot ábrázolják, május 1-jén, anyák napján debütálnak az M2-őn, szívhez szóló meglepetésként egy-egy műsorszám között. A videókban megjelenő történetek arra világítanak rá, hogy az anyukák, olyan, a gyerekek számára észrevételen dolgokat tesznek minden nap, amelyeknek hiányát csak egy módon érzékelik: ha éppen nincs ott anyu, hogy segítsen.

A különböző élethelyzeteket bemutató videókból kiderül, hogy a gyerekek mindig számíthatnak az anyukájukra, hiszen ők mindig ott vannak, amikor megértésre, vigasztalásra vágynak, és varázsütésre meg tudnak oldani minden nehézséget; segítenek, ha nem érik el a polcot, nem értik a házi feladatot vagy éppen nem tudnak elaludni. Habár az édesanyák gondoskodása a legtöbb családban természetesnek tűnik a hétköznapokban, szeretetüket és odafigyelésüket hála illeti meg – hangsúlyozzák az M2 anyák napi kisfilmjei.

Ünnepeljük együtt az édesanyákat – meglepetés kisfilmek május 1-jén, vasárnap az M2-őn! 

A kisvideók újranézhetők az adásba kerülés után a Médiaklikken!

MTI Fotó: Balázs Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..