home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri a Titanic musicalhez
2018.09.18.
LXXIII. évf. 37. szám
Meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri a Titanic musicalhez

A Szegedi Szabadtéri Játékok Maurice Yeston és Peter Stone Titanic c. musicaljének magyarországi ősbemutatójára keres színpadi rutinnal, magabiztos ének- és tánctudással rendelkező női és férfi szereplőket is.

A castingra október 3-án 15 órától kerül sor, a jelentkezők számától függően pedig október 4-én 10 órától folytatódhat.

A válogatás helyszíne: Táncművészeti Egyetemen (1145 Budapest, Amerikai út 96.) A pontos helyszínről és kezdési időpontjáról a jelentkezés elfogadása esetén válaszban küld üzenetet a produkció.

Jelentkezés: a titanic.szesza@gmail.com email címre várja a produkció a jelentkező fényképes önéletrajzát, benne az elérhetőségét, és hogy melyik szerepre jelentkezik. A szerepek listája és leírása a mellékletben olvasható.

Jelentkezési határidő: szeptember 23.

Felkészülés: a castingra a választott szerephez kijelölt dallal kell készülni, valamint még egy szabadon választott dallal, amely megfelel a megadott hangterjedelemnek. A Titanic-dalokhoz a kottát a jelentkezéskor megadott email címre fogja küldeni a Szegedi Szabadtéri.

A castingra kizárólag olyan jelentkezőket vár a Szegedi Szabadtéri, akik a teljes, alább megjelölt időszakban rendelkezésre tudnak állni. A budapesti próbák 2019. június 3-tól július 17-ig fognak zajlani, majd Szegeden folytatódnak a próbák és az előadások, esetleges esőnapok július 18-tól augusztus 20-ig.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseiket szintén a titanic.szesza@gmail.com email címen tehetik fel.

A Titanic casting szerepeinek listája innen letölthető.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..