home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Megerősítették tisztségében Czegledi Rudolfot
2021.04.27.
LXXVI. évf. 16. szám
Megerősítették tisztségében Czegledi Rudolfot

A zentai községi képviselő-testület ma délelőtti ülésén megerősítette tisztségében Czegledi Rudolf polgármestert.

A korrupcióellenes ügynökségtől pénteken érkezett végzés szerint összeférhetetlenséget állapítottak meg esetében, de a huszonkilenc tagú testület szavazattöbbséggel elfogadta azt a sürgősségi eljárásban tárgyalt javaslatot, hogy a testület ne fogadja el a Korrupcióellenes Ügynökség ajánlását, mi szerint a korábbi időszakra vonatkozóan megállapított összeférhetetlenség miatt Czegledi Rudolfot váltsák le a tisztségéről. A javaslatot ellenszavazat nélkül, két tartózkodással fogadták el. A javaslat elfogadását követő rögtönzött sajtótájékoztatón Pék Zoltán, a Vajdasági Magyar Szövetség zentai községi szervezetének elnöke örömének adott hangot annak kapcsán, hogy Zentának továbbra is VMSZ-es polgármestere marad, akinek irányításával tovább folytatódhat a megkezdett munka.

Forrás: Magyar Szó

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..