home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
 Megérkezett Szegedre Irungu, a pesti zsiráf
2020.06.19.
LXXV. évf. 25. szám
 Megérkezett Szegedre Irungu, a pesti zsiráf

Egy fiatal Rotschild-zsiráf érkezett a Szegedi Vadasparkba a Fővárosi Állat- és Növénykertből. A 2017 elején született Irungu szállítása minden komplikáció nélkül zajlott.

Nyugodtan, a fölötte belógó faleveleket rágcsálva várta, hogy végre az autó a helyére kerüljön, és alig, hogy kitárult a speciális, zsiráfszállításra kialakított utánfutó ajtaja, egyből a rámpára lépett, és el is foglalta a számára kialakított boxot a házban. Most egy darabig az új helyét szokja, majd megismerkedik a csapat többi tagjával is, Thaboval és Luke-kal. Pár hét múlva már a külső kifutójában ismerkedhetnek meg látogatóink is a fiatal bikával, addig pedig az üvegen át leshetnek be hozzá. (Az érkezésről készült videót megtalálják Facebook-oldalunkon)

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..