home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Megérkezett Belgrádba Ursula von der Leyen
Szerbiai RTV
2021.09.29.
LXXVI. évf. 39. szám
Megérkezett Belgrádba Ursula von der Leyen

Az Európai Bizottság elnöke nyugat-balkáni látogatása részeként érkezett Szerbiába.

Von der Leyen Aleksandar Vučić államfővel és Ana Brnabić szerb kormányfővel is tárgyal majd, a korábbi bejelentések szerint holnap. A szerb elnök Instagram-profilján jelentette be, hogy a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren fogadta a politikust. Üdvözöljük Szerbiában, Ursula von der Leyen - írta bejegyzésében Vučić. Az Európai Bizottság elnöke várhatóan részt vesz a 10-es korridor projektjének megindításán, valamint a Niš-Pristina autópálya projektjére vonatkozó szerződés aláírásán is.

Von der Leyen az október 6-ai Nyugat-Balkán-csúcstalálkozó előtti körútját ma kezdte meg Tiranában, ezután Észak-Macedóniába, Koszovóba és Montenegróba is ellátogatott. Ursula von der Leyen balkáni körútja Bosznia-Hercegovinában ér véget csütörtökön.

Fotó: Tanjug/AP

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..