home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Megbeszélés Belgrádban a köztájékoztatási és a médiatörvényről
Pannon RTV
2023.04.25.
LXXVIII. évf. 16. szám
Megbeszélés Belgrádban a köztájékoztatási és a médiatörvényről

Fremond Árpád, az MNT elnöke, Kabók Erika, a testület Végrehajtó Bizottságának tájékoztatással megbízott tagja és Lulić Emil hivatalvezető Belgrádban a köztájékoztatási és a médiatörvény kapcsán folytatott megbeszélést Mihailo Jovanović tájékoztatási és távközlési miniszterrel.

A Magyar Nemzeti Tanács minden olyan a területet követ, amely a hatáskörébe tartozik, és szeretné, ha a jövőben is bekapcsolnák az esetleges változtatások alakításába – emelte ki Fremond Árpád, az MNT elnöke. A tervek szerint május elején a köztájékoztatási és a médiatörvény módosításairól szóló közvita előtt további megbeszélések várhatók az illetékes tárcavezetővel.  


Fotó: MNT/Mihail Jovanović

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..