home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Megalakult a tartományi parlament
2024.02.09.
LXXIX. évf. 6. szám
Megalakult a tartományi parlament

Három nappal a köztársasági után, a 120 képviselői mandátum hitelesítésével, megalakult a tartományi képviselőház is. A VMSZ 9 fős önálló frakciót alakított, amivel a 3. legerősebb választási lista a tartományban.

Felkészült, elhivatott a tartományi csapatunk is. Jó munkát kívánok nekik! – írja dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke a közösségi médiában.

2012–2023 között a VMSZ tartományi listájára átlagosan 62.062 polgár szavazott és átlagosan 8,25 képviselővel dolgoztunk a tartományi képviselőházban. A most megszerzett 9 mandátum és a 63721 szavazat kimagasló eredmény! – olvasható Juhász Bálint bejegyzésében, ami a Facebook oldalán jelent meg.

Juhász Bálintnak a tartományi kormányban végzett munkája után ez az első képviselői mandátuma, csakúgy, mint dr. Molnár Viktornak, Kónya Róbertnek és Dr. Stojšić Milosavljević Anasztáziának. A VMSZ csapatának nagyobb része a második mandátumát tölti, mint dr. Bagi Boján, Burány Hajnalka, Pintér Anna-Mária, Hugyik Karolina és Dobó István.

A bizalommal és a felhatalmazással élni kell! Várjuk, hogy elkezdődjön a munka, és dolgozhassunk a közösség prioritásainak a megvalósításán! – írja Juhász Bálint.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..