home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Megajándékozták Zenta község első újszülöttjét
(Tha)
2015.02.07.
LXX. évf. 4. szám
Megajándékozták Zenta község első újszülöttjét

Ceglédi Rudolf polgármester meglátogatta a 2015. év első községbeli babáját, Megadja Orsolyát és családját. A kislány január elsején született a zentai kórházban

Három testvére van, Sára tizenhat, Igor tizennégy, Rudolf kilenc éves. 

Édesanyja, Megadja Mirjana elmondta, nagy örömmel fogadták a babát és jelenleg minden segítség jól jön nekik, mert a férje is, ő is munkanélküliek. Hozzátette, szegénységben élnek, de a gyerekeknek igyekeznek biztosítani a szükséges dolgokat.   

— Az önkormányzat ez év január elseje óta minden újszülött családját harmincezer dináros pénzjutalomban részesíti, emellett az év első babáját további húszezer dinárral ajándékozták meg — nyilatkozta a község elnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..