home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Még nem tudni, ki adta le a lövéseket
2023.10.17.
LXXVIII. évf. 41. szám
Még nem tudni, ki adta le a lövéseket

A 21 éves szabadkai Filip Z. a halálos áldozata annak a lövöldözésnek, ami a hétvégén történt Szabadkán. A szóváltás, ami verekedésbe torkollott egy benzinkúton kezdődött. Miután mindkét személygépkocsi folytatta az útját, nem messze a benzinkúttól, egy útkereszteződésben az egyik autóból lövéseket adtak le, amely a fiatalember halálát okozta. A gépkocsiban tartózkodott a 18 éves öccse is.

A rendőrség lefoglalta a kamerák felvételeit, és nagy erőkkel dolgoznak a lövöldöző férfi személyazonosságának a kiderítésén. A Blic napilap értesülései szerint az eset után nagyobb számú gyanúsítottat állítottak elő és hallgattak ki, és remélhetőleg hamarosan kiderül, ki adta le a lövéseket az automata fegyverből.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere közleményt adott ki, amelyben Szabadka város és a saját nevében a legerélyesebben elítélte az október 14-éről 15-ére virradó éjszaka történteket. Felszólította az illetékeseket, sürgősen tegyenek meg minden szükséges lépést, hogy a legrövidebb időn belül felderítsék az elkövetőket.

 

Forrás: Közlemény, Blic, Vajdaság Ma

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..