home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Még egyszer a határátlépésről
2020.12.21.
LXXV. évf. 51. szám
Még egyszer a határátlépésről

A határátlépés szigorított szabályai alól mentesülnek az ingázók és a határ menti forgalomban résztvevő szerb útiokmányokkal rendelkező vajdasági polgárok olyan módon, ahogyan a pénteki Facebook posztomban tájékoztattam Önöket – olvashatjuk Pásztor Istvánnak, a VMSZ elnökének a bejegyzésében, aki a továbbiakban kifejti, hogy „az ezen kivételeket lehetővé tévő döntések gyakorlatba ültetése során alkalmazási késedelem lépett fel, sajnos nem először az idei év során”.

Ennek kiküszöbölése érdekében ma délelőtt tisztázó beszélgetéseket kezdeményezett az illetékes belgrádi döntéshozókkal, akik arra tettek ígéretet, hogy újra jelzik a határőrizeti szervek felé, hogy azonnali hatállyal kezdődjön meg a döntések haladéktalan és pontos alkalmazása.

Vigyázzanak magukra és egymásra az utazás során is! – üzeni Pásztor István.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..