home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Médiadíj a Hét Napnak
Tóth Lívia
2021.06.13.
LXXVI. évf. 23. szám
Médiadíj a Hét Napnak

Odaítélte idei elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete.

A szakmai szervezet elnöksége Médiadíjat adományoz a fennállásának hetvenötödik évfordulóját ünneplő Hét Nap szerkesztőségének.

Antalovics Péter (Magyar Szó) az Év Pályakezdő Újságírója Díjat veheti át. Az írott sajtó kategóriában Sáfrány Attila (Magyar Szó), elektronikus sajtó kategóriában pedig Tényi Edit (Pannon RTV) kapta meg az Év Újságírója Díjat. A Szórványdíjat Orsovai Bibiannának, a Vajdasági RTV munkatársának ítélték oda.

A VMÚE Életműdíjával tünteti ki Erős Lászlót, az Újvidéki Rádió nyugalmazott bemondóját és Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját, szerkesztőjét.

A tervek szerint a díjátadó ünnepséget június 25-én, pénteken 18 órai kezdettel tartják meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..