home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Mától lehet a beiratkozás a középiskolákba
2022.07.14.
LXXVII. évf. 28. szám
Mától lehet a beiratkozás a középiskolákba

A nyolcadikos tanulók személyesen ma és holnap 8 és 15 óra között közvetlenül a középiskolákban, míg elektronikusan a Moja srednja škola portálon keresztül július 20-ig iratkozhatnak be az adott középiskolai szakra.

Azok, akik nem kerültek be egyik szakra sem, a második iratkozási kör kívánságlistájának kitöltése és leadása elektronikusan vagy közvetlenül az általános iskolákban július 14-én, az az ma történik, az eredményeket pedig holnap teszik közzé. Az első kört követően a diákok 86 százaléka nyert felvételt az általa megjelölt első három iskola valamelyikébe, míg 65 százalékának sikerült a kívánságlista első helyén álló intézménybe bejutnia.

Forrás: Magyar Szó, Pannon RTV

Fényképezte: Hét Nap

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..