home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Matematikaverseny tortával
CSIPAK Levente
2011.03.30.
LXVI. évf. 13. szám
Matematikaverseny tortával

Megtartották a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban és Kollégiumban a Zrínyi Ilona és Gordiusz nevű matematikaverseny vajdasági díjkiosztó ünnepségét. A két versenyen összesen 80 ezer diák vett részt a Kárpát-medence területéről. Az eseményen Gajda Attila, az iskola igazgatója üdvözöl...

Megtartották a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban és Kollégiumban a Zrínyi Ilona és Gordiusz nevű matematikaverseny vajdasági díjkiosztó ünnepségét. A két versenyen összesen 80 ezer diák vett részt a Kárpát-medence területéről. Az eseményen Gajda Attila, az iskola igazgatója üdvözölte az egybegyűlteket, majd gratulált a versenyzőknek. A továbbiakban Csikós Pajor Gizella tanárnő, a vajdasági főszervező fejezte ki elismerését a tanulóknak kiváló eredményekiért, valamint dicsérte a tanárok áldozatos munkáját.
A díjazottak könyvjutalmat, csokoládét és oklevelet kaptak, illetve a felkészítő tanárok is egy-egy oklevéllel térhettek haza. A díjátadás után immár hagyományosan felvágták a Gordiusz- és Zrínyi-tortákat, amelyekbe minden jelenlevő belekóstolhatott.
A Gordiusz- és Zrínyi Ilona-matematikaversenyek országos döntőjére Csizmadia Klaudia, Kovacsics Viola, Kovacsics Tamás és Palotás Mihály jutottak tovább.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..