home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Maszkulin lakás prémium minőségben
Gyulai Özvegy Andrea lakberendező
2021.08.11.
LXXVI. évf. 31. szám
Maszkulin lakás prémium minőségben

A lakásban, melyet ezúttal bemutatunk, bárhova tekintünk, minden összhangban van. A berendezés terén az antracit, a fekete és a barna árnyalatok dominálnak. Nem nehéz megállapítani, hogy egy igazán férfias otthonról van szó.

A nappaliban és a konyhában fekete bútorzatot terveztek, melynek mélységét a barna bőr ülőgarnitúra, valamint az ugyanolyan anyagból készült bárszékek törik meg a reggelizőpultnál. A színösszeállítás remek, még a hangszóró színe, valamint a dekorfestett falak is hozzájárulnak ahhoz, hogy az enteriőr kellemes látványt nyújtson. Érdekes a lámpák formája is, melyek többféle pozícióban vannak elhelyezve a mennyezeten. A padlón élénkebb barna és fekete kombinációjú laminált burkolat hangsúlyozza a bútorok feketeségét. A barna bőrkanapé elé barna borjúbőrt terítettek, melyen fekete asztalka áll. A kanapét zöld textilekkel és párnákkal díszítették. A konyhabútort egy nagyon különleges anyag, a kvarckompozit fedi, mely erősnek tekinthető, vagyis bátran gyötörhető, ellenáll mindenféle konyhai behatásnak. A reggelizőpultnál remekül el lehet fogyasztani a napi kávét is.

A fürdőszobában a fekete szín dominál. A falon fekete, márványmintás falburkolat található, ennek erezete mustárszínű, a padlón pedig fekete, mozaikmintás padlócsempe, melynek fehér fugát adtak. A sok feketét csak a mosdó fehérsége töri meg, és egy rozsdabarna ülőke, mely szintén kiemelkedik a többi szín közül. A tükröt LED-fény világítja meg, mely elegendő világosságot nyújt a napi borotválkozáshoz. A nagy szekrényben beépített mosó- és szárítógépet rejtettek el.

A mellékhelyiségben inkább a szürke árnyalatait választották. A WC mögötti dekorlap, illetve a kiegészítők barna és bézs árnyalatokkal frissítik az apró helyiséget. Érdemes kiemelni a fénycsíkok és a zöld dekornövények hangulatát is.

A hálószobában szintén az antracittal találkozunk — a világosszürke falhoz a szürke sötétebb árnyalatát választották ágykeretnek és fejvégnek. A mustársárga és a zöld kiegészítők élénkítik a szobát, melyben érdekes formájú, az éjjeliszekrényhez lelógó lámpákkal találkozhatunk.

A teraszon helyet kapott egy óriási masszázsmedence, mely számos kényelmi és élményfunkcióval bír. A medencét formabontó betonkaspók ölelik körbe. A kerti bútorok rozsdamentes anyagból készültek. Az antracit színvilága itt is megjelenik, szinte kikúszik a házból a teraszra, ezáltal robusztus megjelenést kölcsönöz a tágas kültérnek.

Az enteriőr összhangja maximális, de nem mehetünk el a funkciók mellett sem, melyek fontos szerepet kaptak. Ebben a lakásban az okosotthon-megoldások is jelen vannak, így akár egy mobiltelefonról irányíthatóvá válik majdnem minden eszköz. A nappali médiarendszere is csodálatra méltó. Nemcsak a nagy méretű televíziót emelném ki, hiszen nem csupán a dizájn miatt érdekes, szemnek jóleső látvány, hanem technológiailag is egészen magas minőségű hangrendszer nyújt remek élményt film-, illetve meccsnézéshez, zenehallgatáshoz.

A lakás igazán impozáns és különleges, minden részlete aprólékosan kidolgozott, ezáltal pedig, függetlenül a színvilágtól, rendkívül otthonos és barátságos.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..