home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Májushangoló Horgoson
Nyúl Sámuel
2024.04.26.
LXXIX. évf. 17. szám
Májushangoló Horgoson

Előmajálist szerveznek április 28-án, vasárnap Horgoson. Kirakodóvásár, főzőverseny, gyermekprogramok, egytálétel-akció, zenei kavalkád várja az ünnepre készülőket.

– Horgoson a lakosok már régóta várták, hogy valamilyen kültéri rendezvény legyen. Most három nagyobb esemény is várja majd a helyieket és az érdeklődőket. Az egyik az Előmajális.  Sokak elmondása szerint a régi időkben, Horgos központjában ilyen szabadtéri programmal ünnepeltek. Azonban ezt az összejövetelt nem csak a nosztalgia szintjén szeretnénk átélni, hanem hagyományt teremtenénk belőle – mondta Sós Nóra programszervező, a Juvenior Polgárok Egyesülete elnöke. Hozzátette, a program része lesz a családi piknik és a tábortűz sem maradhat el.

– A gasztronómia kedvelői sem fognak unatkozni, ugyanis 23 csapat jelentkezett a főzőversenyükre, az ételeket szakmai zsűri bírálja el. Azoknak sem kell azonban aggódniuk, akik nem jelentkeztek a főzőversenyre, mert senki nem marad éhen. A téren palacsintát, kürtőskalácsot is sütnek majd a Juvenior Polgárok Egyesületének a tagjai.  

A felsoroltak mellett a gyermekek számára interaktív foglalkozást tartanak, továbbá az Önkéntes Tűzoltó egyesület bemutatóját is megnézhetik a jelenlévők. A főzőverseny 13 órakor kezdődik, 14 órakor indulnak a lovas kocsik, melyeken bárki ingyen utazhat, és megtekintheti Horgost.

Fényképezte: Németh Ernő

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..