home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Május 15-én folytatódik a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték
Pannon RTV
2021.04.20.
LXXVI. évf. 15. szám
Május 15-én folytatódik a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték

A játék szabályai nem változnak és a számlákat tartalmazó borítékokat már ma is be lehet küldeni – jelentette be Siniša Mali, szerb pénzügyminiszter. Az előző játékban mintegy 11 és fél millió borítékot küldtek be a polgárok.

Horvát Katalin előre megérezte, hogy nyerni fog a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű játékban. A bezdáni nő számlákkal teli borítékját még január 30-án húzták ki. Nyereménye egy Fiat 500 L típusú személygépkocsi volt.

Ön is erősítheti a nyertesek táborát, a számlás játék ugyanis újraindul - jelentette be Siniša Mali keddi sajtótájékoztatóján. Ezúttal 16 lakás és 60 Fiat 500 L típusú autó talál gazdára. A játék első köre május 15-én lesz.

Szerbia pénzügyminisztere hozzátette: „A második forduló pedig szeptember, október környékén várható. Nagyon fontos, hogy Szerbia polgárai már mától küldhetik a borítékokat, a szabályok ugyanazok, mint a múlt évben. Az idén április elsejétől kiadott számlák már részt vehetnek a játékban.”

A játékban való részvételhez tíz, egyenként legalább 100 dináros vásárlásról szóló számlát, vagy a kártyás fizetésről szóló bizonylatot kell elküldeni.

A boríték elejére rá kell írni, hogy "Uzmi račun i pobedi 2021", a hátulján pedig a nevünket, címünket és a telefonszámunkat kell feltüntetni. Postaköltséget nem számolnak fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..