home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Majd a második fordulóban!
2004.09.22.
LIX. évf. 38. szám

A vasárnapi helyhatósági és tartományi választásokon a Vajdaságban mindössze a szavazópolgárok egyharmada élt választói jogával. Az emberek belefáradtak a választásokba -- két év leforgása alatt ez a vasárnapi szavazás immár a nyolcadik volt a sorban. Lapzártakor (hétfőn reggel) még nem álltak rende...

A vasárnapi helyhatósági és tartományi választásokon a Vajdaságban mindössze a szavazópolgárok egyharmada élt választói jogával. Az emberek belefáradtak a választásokba -- két év leforgása alatt ez a vasárnapi szavazás immár a nyolcadik volt a sorban. Lapzártakor (hétfőn reggel) még nem álltak rendelkezésünkre pontos és részletes adatok. A polgármesteri székért folyó versengésben Szerbia-szerte szinte mindenütt a második fordulóban dől majd el, hogy ki lesz Belgrád, Újvidék, Szabadka, Zombor, Magyarkanizsa... első embere. Szabadkán, ahol 11 jelölt szállt versenybe a polgármesteri tisztségért, KUCSERA Géza (33,19%), a VMSZ jelöltje és Oliver DULIÆ (15,6%), a DP jelöltje került a második fordulóba. Magyarkanizsán KÖRMÖCI Károly -- Köce (reformisták) és BACSKULIN István (VMSZ) verseng majd a szavazatokért, Csókán MARGIT Zoltán (VMSZ) és Predrag MIJIÆ (DP), Zentán JUHÁSZ Attila (VMSZ) és RÁCZ SZABÓ László (MPSZ), Adán ÜRMÉNYI Ferenc (polgárok csoportja) és GYÜRE István (polgárok csoportja), Óbecsén VARGA F. József (VMSZ) és Ðorðe PREDIN (NDP), Kishegyesen SZŰGYI István (VMSZ) és Veselin VUŠUROVIĆ (SZSZP), Topolyán pedig BÁBI Attila (VMSZ) és HADZSY János (polgárok csoportja).
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..