home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Magyarkanizsai rendelkezések
2020.05.08.
LXXV. évf. 19. szám
Magyarkanizsai rendelkezések

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara 2020. május 8-án meghozza a következő záradékot:

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara 2020. május 8-án meghozza a következő záradékot:

I.

A Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény 2020. május 11-től folytatja működését azoknak a megelőző intézkedéseknek a betartása mellett, melyek kiemelt jelentőségűek a dolgozók és a szolgáltatást igénybevevők biztonsága és egészsége kapcsán.

II.

A sport-, kultúrális és idegenforgalmi események és rendezvények elhalasztásra kerülnek mindaddig, míg tart a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID-19 fertőző betegség terjedésének veszélye.

III:

Engedélyezett a „Cnesa” OMI, a Regionális Kreatív Műhely, a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ, a Magyarkanizsai Községi Sportszövetség, a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ, a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ és az összes, Magyarkanizsa község birtokában lévő, sportlétesítmény működésének folytatása minden, a COVID-19 terjedésének megakadályozását szolgáló feltétel és megelőző intézkedés betartása mellett.

IV.

A Magyarkanizsai Községi Közigazgatás, a közvállalat és a gazdasági társaságok, melyek alapítója Magyarkanizsa Község, a Szociális Központ Magyarkanizsa és a Magyarkanizsa község területén működő helyi közösségek folytatják az ügyfelekkel való tevékenységüket közvetlen kontaktus útján (ügyfélablak, stb.) minden megelőző intézkedés kötelező alkalmazása mellett, melyek kiemelt jelentőségűek a dolgozók és a felhasználók biztonsága és egészsége kapcsán.

V.

A Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat köteles folytatni a közterek fertőtlenítését, különösen azon épületek előtt, ahol nagy számban közlekednek a polgárok.

VI.

A közszféra minden szervezeti egysége köteles alkalmazni minden megelőző intézkedést mindaddig, amíg tart a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID-19 fertőző betegség terjedésének veszélye és köteles a munkafolyamatot a Szerb Köztársaság és a COVID-19 fertőző betegség leküzdésével megbízott törzskar vonatkozó döntéseivel, azaz az illetékes Közegészségügyi Intézet javaslataival összhangban megszervezni.

VII.

A Magyarkanizsa község területén működő gazdasági egységek folytatják tevékenységüket a Szerb Köztársaság és más illetékes intézmények döntéseivel összhangban, a Szerb Köztársaság Kormánya és más illetékes intézmények által előírt megelőző intézkedések szigorú tiszteletben tartásával.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara felhívja a polgárokat és a gazdasági egységeket a Szerb Köztársaság kormánya, az Egészségügyi Minisztérium és más illetékes intézmények döntéseinek tiszteletben tartására.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának parancsnoka

Magyarkanizsai polgármester

Fejsztámer Róbert

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..