Magyarkanizsai rendelkezések
2020.05.08.
LXXV. évf. 19. szám
Magyarkanizsai rendelkezések

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara 2020. május 8-án meghozza a következő záradékot:

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara 2020. május 8-án meghozza a következő záradékot:

I.

A Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény 2020. május 11-től folytatja működését azoknak a megelőző intézkedéseknek a betartása mellett, melyek kiemelt jelentőségűek a dolgozók és a szolgáltatást igénybevevők biztonsága és egészsége kapcsán.

II.

A sport-, kultúrális és idegenforgalmi események és rendezvények elhalasztásra kerülnek mindaddig, míg tart a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID-19 fertőző betegség terjedésének veszélye.

III:

Engedélyezett a „Cnesa” OMI, a Regionális Kreatív Műhely, a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ, a Magyarkanizsai Községi Sportszövetség, a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ, a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ és az összes, Magyarkanizsa község birtokában lévő, sportlétesítmény működésének folytatása minden, a COVID-19 terjedésének megakadályozását szolgáló feltétel és megelőző intézkedés betartása mellett.

IV.

A Magyarkanizsai Községi Közigazgatás, a közvállalat és a gazdasági társaságok, melyek alapítója Magyarkanizsa Község, a Szociális Központ Magyarkanizsa és a Magyarkanizsa község területén működő helyi közösségek folytatják az ügyfelekkel való tevékenységüket közvetlen kontaktus útján (ügyfélablak, stb.) minden megelőző intézkedés kötelező alkalmazása mellett, melyek kiemelt jelentőségűek a dolgozók és a felhasználók biztonsága és egészsége kapcsán.

V.

A Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat köteles folytatni a közterek fertőtlenítését, különösen azon épületek előtt, ahol nagy számban közlekednek a polgárok.

VI.

A közszféra minden szervezeti egysége köteles alkalmazni minden megelőző intézkedést mindaddig, amíg tart a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID-19 fertőző betegség terjedésének veszélye és köteles a munkafolyamatot a Szerb Köztársaság és a COVID-19 fertőző betegség leküzdésével megbízott törzskar vonatkozó döntéseivel, azaz az illetékes Közegészségügyi Intézet javaslataival összhangban megszervezni.

VII.

A Magyarkanizsa község területén működő gazdasági egységek folytatják tevékenységüket a Szerb Köztársaság és más illetékes intézmények döntéseivel összhangban, a Szerb Köztársaság Kormánya és más illetékes intézmények által előírt megelőző intézkedések szigorú tiszteletben tartásával.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara felhívja a polgárokat és a gazdasági egységeket a Szerb Köztársaság kormánya, az Egészségügyi Minisztérium és más illetékes intézmények döntéseinek tiszteletben tartására.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának parancsnoka

Magyarkanizsai polgármester

Fejsztámer Róbert

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Nyugat-Balkán rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..