home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Magyarkanizsai majális
2014.04.16.
LXIX. évf. 16. szám

Magyarkanizsa községben az idén is rendeznek majálisozást, ezúttal azonban a Tisza-part ad otthont a kétnapos programkavalkádnak. Az önkormányzat arra törekszik, hogy minden korosztály — a kisgyermekektől a nyugdíjasokig — megtalálja a számára legkellemesebb és legmegfelelőbb időtöltést. A teljes programterv még nem végleges, de amit biztosan ajánlani tudunk önöknek:

1. Húsz kijelölt főzőhely áll rendelkezésre a kemping területén 750 dináros áron. Ez az összeg tartalmazza a főzéshez szükséges tűzifát, valamint 3 kg  marhahúst.

2. A hőlégballonozás 2400 dinár helyett személyenként 1200 dinárba kerül az önkormányzat jóvoltából.

Azoknak a látogatóknak, akik nem szeretnének főzni a kemping területén, a programokon azonban szívesen részt vennének, fél áron kínálunk főtt ételt.

Mindezeken kívül vidámpark, kirakodóvásár, lovas- és íjászbemutató, kézműves-foglalkozások, négykerekű kerékpározás, sétahajókázás és sok egyéb érdekes program várja a majálisozók apraját és nagyját.

A kijelölt főzőhelyek igénybevételéhez és a hőlégballonozáshoz előfoglalás szükséges. Ez a magyarkanizsai idegenforgalmi szervezet 15-ös irodájában, a Fő tér 9. alatt (a Cnesa épülete), illetve a 024/875-414-es telefonszámon tehető meg.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..