home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Magyarkanizsa: kommunális tevékenységek, számlák
Hét Nap Online
2020.03.30.
LXXV. évf. 13. szám
Magyarkanizsa: kommunális tevékenységek, számlák

Tájékoztató a kommunális tevékenységek ellátásáról és a számlák kifizetéséről a rendkívüli állapot idején

A rendkívüli állapot idején A KOMMUNÁLIS TEVÉKENYSÉGEK SZOLGÁLTATÓI Magyarkanizsa község területén, fennakadás és megszakítás nélkül biztosítják a saját tevékenységi körükből fakadó szolgáltatásaikat a polgárok számára.

A polgárok a számlákat befizethetik a postán vagy elektronikus úton, míg a 65 éven felülieknek lehetőségük van a kifizetés halasztására a következő három hónapban – kamat felszámítása nélkül.
 

Számlák halasztott fizetése

A szerb kormány döntése értelmében a halasztott számlafizetési lehetőség csak a nyugdíjasok számára biztosított, ill. a 65 éven felülieknek, akik a kijárási tilalom miatt ezt a kötelezettségüket nem tudják személyesen elvégezni. a halasztást senki más nem veheti igénybe.

Kérjük a polgárokat, hogy olvassák le a vízórákat és az adatokat juttassák el a Tiszamenti Vízművek gazdasági társaságnak, annak érdekében, hogy a fogyasztás kiszámítása ne becslés, ill. az átlagfogyasztás alapján történjen. A vízóra állását ezeken a lehetőségeken jelenthetik:

  • a horgosi irodában: 024/792-050, 115-ös és 117-es mellék;
  • a magyarkanizsai irodában: 024/874-246
  • vagy az ingyenesen hívható telefonszámon: 0800-024-004 (elérhető a 024-es körzetből)
  • illetve e-mailben: obracunho@vodaho.rs és obracunka@vodaho.rs

 
Munkanapokon 7.00 és 13.00 óra között.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..