home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Magyarkanizsa: Személyi változások és díjazottak
2022.09.30.
LXXVII. évf. 39. szám
Magyarkanizsa: Személyi változások és díjazottak

A Magyarkanizsai Községi Képviselő-testület ülésén többek között személyi változásokról és az elismerések odaítéléséről döntöttek.

A képviselő-testület felmentette Újvári Zsombor községi tanácsnokot az eddigi funkciójából, mert a jövőben a köztársasági parlament képviselőjeként dolgozik majd. A helyére Dobó Ellát nevezték ki a Községi Tanácsba, aki az idegenforgalom és tájékoztatás szakterülettel lesz megbízva.

Az idei évben Magyarkanizsa község Pro Urbe-díjasa dr. Bús Mária, aki néhány évvel ezelőtt elnyerte Az év családorvosa a Kárpát-medencében címet is.

Az ülés egyik legfontosabb napirendi pontja a községi költségvetés első félévi megvalósulásáról szóló jelentés elfogadása volt, valamint jóváhagyták a községi intézményeknek az idei tevékenységükről szóló jelentéseit, és a 2023-as évre vonatkozó munkaprogramjaikat is.

(Forrás: Magyarkanizsa Község Önkormányzata)

Fényképezte: Szabó Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..