home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Magyar újdonságok
Zvekán Péter
2024.02.09.
LXXIX. évf. 6. szám
Magyar újdonságok

Marics Peti x Radics Gigi: Szép Mosolyú Lány — aZorka: Játékmadár 

Marics Peti x Radics Gigi: Szép Mosolyú Lány

Ők aztán tudják, hogyan kell felvezetni egy újdonságot. Gigi nemrég posztolt egyet, amiből sejthető volt, hogy talán készül egy új dal. A rajongók persze rögtön találgatni kezdtek, és epekedve várták, hogy mi lesz ebből. Aztán kiderült, hogy valóban készül valami, ráadásul a Valmarból ismert Marics Petivel közösen.

Az egészhez hozzátartozik, hogy néhány hónapja ért véget a Dancing with the Stars című táncos vetélkedő, mely alatt, mint kiderült, szoros barátságok születtek. Már csak azért is, mert az újdonság, mely a Szép Mosolyú Lány címet viseli, egy vadiúj klipet is kapott, melyben Stohl András edzőként, Stana Alexandra pedig pomponlányként tűnik fel — ő volt Marics táncpartnere.

A képvilág azt tárja elénk, amint Marics kosárlabdázik, majd meglát egy szép mosolyú lányt, aki nem más, mint Radics Gigi — aki szintén versenyzett a Dancing With The Starsban. Természetesen szerelem lesz a dologból.

Marics a következőket írta még a forgatás alatt: „Nagyon rég voltam ennyire hulla, 14 órát forgattunk, de részemről fixen életre szóló élménnyel gazdagodtam. Végtelen hála mindenkinek, aki ott volt, és melózott velünk. Remélem, mindenki úgy élvezte, mint mi. Ahogy én láttam, ez így volt. A végeredmény pedig magáért fog beszélni.”

A végeredmény valóban magáért beszél. Kellőképpen friss, pörgős, énekelhető. Ráadásul ennek éppen olyan a hangulata, mint a Valmar és Szikora Robi közös számának, az Úristennek. Szóval elég gyanús, hogy pillanatok alatt sláger lesz.

 

aZorka: Játékmadár

Lackfi Dorottya, művésznevén aZorka, hamarosan nagy mérföldkövet pipálhat ki élete első nagylemezével, mely várhatóan februárban jelenik meg. A Játékmadár című lemez az öngyógyítás és a kísérletezés jegyében született, az album címadó dala pedig egy vadiúj klippel érkezett.

Fontos momentum ez számára, mert néhány éve nagy álmokkal érkezett Budapestre, hogy belevágjon a nagybetűs életbe. Mint sokan mások, ő is találkozott azzal a problémával, hogy albérletet kell fizetni, ezért egy barátnőjével közösen kivettek egy lakást, viszont még azt sem tudta fedezni a zenéből, ezért a muzsika mellett baristáskodott. Aztán amikor már megvolt a kellő áttörés, és befut az ember, akkor éppen ezek azok a pillanatok, amelyekről mindenki megfeledkezik, és jönnek az olyan meggondolatlan vélemények, hogy: könnyű neked. Igazából nem. Minden kezdet nehéz, csak azt általában nem látja a közönség.

Nyitókép: Wikipedia

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..