home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Magyar újdonságok
Zvekán Péter
2022.08.26.
LXXVII. évf. 33. szám
Magyar újdonságok

Nagy Adri: Papírhajó — Csiszár István: Két hurrikán — Sisi: MagasLow

Nagy Adri: Papírhajó

Egy kisebb szünet után Nagy Adri most egy igazi nyári újdonsággal jelentkezik, melynek címe Papírhajó. Elmondása szerint a dal metaforikusan azt üzeni, hogy bármennyire is törékenynek látszanak a nők, a legnehezebb helyzeteken is képesek sikeresen átúszni. „A Papírhajó egy igazán markáns jelkép, hiszen bár vízre engeded, mégsem ázik el. Minket, embereket is mennyi minden ér, tartjuk magunkat, kibírunk akármit! Különösen ránk, nőkre igaz, hogy keményebbek vagyunk, mint amit gondolnak rólunk” — mesélte Adri. Ezután hozzátette még: „Nagyon fontos, hogy egy nő független maradjon, és ne utalja rá magát a párjára, nem szabad másoktól várni a csodát!

Nos, az üzenet egyértelműen modern és divatos, hiszen a modern nő erős és autonóm… Hogy ez mennyire jó, és mire vezet egy modern társadalomban, azt mindenki döntse el maga. Egy biztos, aki kellőképpen kíváncsi lett, az a kész klipet már megtekintheti a YouTube-on!

 

Csiszár István: Két hurrikán

Elképesztő átalakulásainak köszönhetően Csiszár István a Sztárban sztár leszek! második évadának egészen az első helyéig szárnyalt, emiatt Magyarország egyik legsokoldalúbb előadóművészeként emlegetik. Aki követte, tudhatja, hogy a műsorban két legendás alakítása volt, az egyik Zámbó Jimmy megelevenítése, a másik pedig a Freddie Mercury bőrébe való bújása volt.

A színészként is tevékeny előadó most egy újabb szintet akar ugrani, ezért belevágott az önálló felvételeinek a kiadásába. Első saját dalát, a Két hurrikánt pedig nem máshoz, mint az őt mindig támogató feleségéhez írta. „Úgy érzem, Bettyvel nagyon különleges a kapcsolatunk, mert régi tradíciókra építünk. Sokan elválnak az első nehézség vagy nézeteltérés után, de mi úgy látjuk mindketten, hogy mint két hurrikán, legyen bármi a világon, erősek vagyunk és összetartozunk. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, az én karrierem van előtérben. Abban reménykedem, hogy vissza tudom adni azt a támogatást, amit mindig kapok tőle!

 

Sisi: MagasLow

Sisi Magyarország friss hiphopelőadója, akire először a TikTokon figyelhettek fel. A MagasLow sorban a harmadik dala, melyről Sisi a következőket nyilatkozta: „Azt vallom, hogy ami az írás, a felvétel és a klipforgatás pillanatában jelen van, érezhető lesz a trackben is, és ez eddig talán a MagasLow-nál a legkivehetőbb. Sok kettős érzés kavarog az emberben, főleg manapság, sok stressz vesz minket körül, de a nap végén mindenki csak érvényesülni akar, kifejezni és jól érezni magát. Nekem a fő célom, hogy minden dalommal egy életérzést adhassak át, sokszor ezért egy-egy soromat végtelenféleképpen lehet értelmezni, bár szerintem ez így jó. Mindenki kiveheti belőle azt, amivel a legjobban tud azonosulni, felfedezheti a viccek mögött húzódó nagyon is komoly jelentéstartalmakat, és remélhetőleg mozoghat is rá egyet. A lényeg az volt, hogy inspiráló legyen.”

Kép: kep.cdn.indexvas.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..