home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Magyar újdonságok
Zvekán Péter
2020.05.29.
LXXV. évf. 21. szám
Magyar újdonságok

Miss Mood x Berkes Olivér: Számítok rád — Hesz Ádám: Mono vagy sztereó — Rúzsa Magdolna: Lesz, ahogy lesz

Miss Mood x Berkes Olivér: Számítok rád

Berkes Olivér kétszer is döntős volt A Dalban, a közönség is akkor ismerhette meg. Azóta állandó jelleggel áll elő újdonságokkal, így gondoskodva arról, hogy ne feledkezzenek meg róla. Mező Dorottya, avagy ismertebb nevén Miss Mood pedig a Rico x Miss Mood nevű csapatból ismert, mely formáció olyan dalokért felelős, mint a Vihar vagy a Pardon.

Ez alkalommal ők ketten fogtak össze azért, hogy megszülethessen a Számítok rád című szerzemény. Érdekes, hogy itt két világ találkozott, mely a közös munka közben csiszolódott egymáshoz.

„Nagyon izgalmas volt együtt zenélni Olivérrel, és a lehető leggördülékenyebben haladtunk. Mintha ezer éve együtt dolgoznánk, igazi csapatmunka volt, és sokat tanultunk egymástól a stúdióban” — emlékezett vissza Miss Mood. „Mindenképp olyan szöveget szerettünk volna, amely azontúl, hogy szerelmes témájú, más, mélyebb tartalommal is bír. Azt az érzést járjuk benne körül, amelyet a családunk, szeretteink iránt táplálunk: óvjuk, védjük őket, és ők is bennünket, az életünket is rájuk bíznánk. Engem ez a feltétel nélküli szeretet ihletett meg. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a létünket és a bizodalmunkat mások kezébe kell helyeznünk, akik önzetlenül végzik a hivatásukat, mint az egészségügyi dolgozók, rendőrök, tűzoltók. Ezzel a számmal előttük is tisztelgünk, hiszen ők azok, akik akkor is a bajba jutottakért dolgoznak, amikor mindenki más már a családjával van” — folytatta az énekesnő.

A végeredmény, azaz a Számítok rád egy igazán emészthető, könnyed popdal lett, mely egy nem mindennapi animációs klipet is kapott.

„Készítésekor nem tudtunk szó nélkül elmenni a járvány okozta helyzet mellett. Azontúl, hogy hálánkat fejezzük ki azoknak, akik a legsötétebb időkben is minket szolgálnak, szerettünk volna egy kis »gyógyírt« csempészni azok életébe, akik most a magánnyal vagy más nehézségekkel kénytelenek megküzdeni” — mondta Olivér.

 

 

Hesz Ádám: Mono vagy sztereó

Hesz Ádám elhozta a nyarat — legalábbis hangulatban és képvilágban.

„Egy igazi nyári életérzés megteremtése volt a célom a dal készítésekor. Biztos sokaknak ismerős az, amikor egy jó koncert vagy fesztivál után másnap az ember füle bedugul vagy cseng a sok basszustól. Nosztalgikusak és viccesek azok az emlékek, amikor alig hallva, zúgó füllel ülünk a barátokkal egymás mellett, és csak félig értjük, amit a másik mond — mégis ott van a levegőben az öröm, a mámor, az életigenlés. Ezt a feelinget öltöztettem zenei köntösbe Czinke Máté (The Sign) segítségével, aki producerként működött közre az alkotásban” — mesélte Ádám.

 

 

Rúzsa Magdolna: Lesz, ahogy lesz

Milyen jó leírni azt, hogy a mi Magdink már egy többszörös platinalemezes, MTV EMA-, Fonogram-, Artisjus- és Máté Péter-díjas énekesnő, aki évek óta jelentkezik jobbnál jobb dalokkal. Legújabb trackje, a Lesz, ahogy lesz az Aduász című albumán hallható olyan slágerek mellett, mint a Mona Lisa, a Hazatalálsz vagy a korong címadó dala, mely már több mint 6 milliós YouTube-nézettséget generált.

 


Kép: cdn.nwmgroups.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..