home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Magyar nap a 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron
2021.09.22.
LXXVI. évf. 38. szám
Magyar nap a 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron

Magyar napot tartottak Újvidéken a mezőgazdasági vásáron. Duna-menti üzleti kapcsolatok, külföldi vásárok, magyarországi cégek és szervezetek képviselői voltak a megbeszélések középpontjában. Az eseményen részt vettek a vajdasági gazdák, termelők és vállalkozók is, hiszen számukra is fontos a kapcsolatépítés.

A rendezvényen folytatódott az üzletembereket bekapcsoló konferenciák sorozata is. A mezőgazdaság versenyképességének fejlesztésén volt a hangsúly, a magyar-szerb együttműködés jegyébenA vásáron együttműködési szerződést írtak alá az olaszországi Pordenone Fiere vásár elnökével, amely a borászatra specializálódik. Az eseményen jelen volt Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke is, aki hangsúlyozta a külföldi képviselet jelentőségét Vajdaság gazdasága szempontjából.

Habár az előző évekhez képest valamelyest kevesebb a látogató, folyamatos az érdeklődés a szeptember 24-éig tartó vásáron a legújabb vívmányok és felszerelés iránt.

A 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásárral egyidőben zajlik az 53. Vadászati és Halászati Vásár, valamint a Környezetvédelmi kiállítás. Az idei vásárra 17 országból mintegy 800 kiállító érkezett. Egyebek mellett Magyarországról, Hollandiából, Spanyolországból, Oroszországból. A rendezvény partnerországa ezúttal Csehország, amelyet 13 kiállító képvisel.

Forrás: Pannon RTV, VRTV


Fotók: Pannon RTV, Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..